Grote Prijs van Twente – Januari - Februari 2022

Voorronden:

Donderdag 20 januari
Donderdag 27 januari
Donderdag 10 februari
Donderdag 17 februari

Finale:
Zondag 20 februari

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2022 weer de Grote Prijs van Twente georganiseerd bij De Stam.

In de voorrondes strijden steeds 4 bands per avond om een finale plek. De winnaar van elke avond gaat door naar de finale. De band die van alle voorronden de meeste publieksstemmen heeft plaatst zich ook voor de finale. Tevens wordt er één wildcard door de jury uitgedeeld, zodat er 5 bands in de finale komen.

De beoordeling is voor een deel in handen van een deskundige jury en voor een deel in handen van het publiek. Het is dus verstandig om zoveel mogelijk publiek mee te brengen die hun stem op jou band uitbrengen.
De jury beoordeelt op de punten presentatie, samenspel, originaliteit en techniek.

In de prijzenpot onder andere een podiumplek op het HobNob Festival in Almelo en een optreden als support-act van een nader te bepalen aansprekende act in Metropool Hengelo.

Als extra prijs wordt dit jaar weer een opnamesessie onder professionele begeleiding aangeboden aan de winnaar door Milk Mark Recording Studio en JB Studio.

De publiekswinnaar ontvangt een cheque ter waarde van 250 euro, te besteden bij Totally Music in Almelo.

Bands kunnen zich vanaf nu aanmelden door een demo en/of biografie te sturen naar Cafe De Stam, Grotestraat 129, 7607 CH Almelo, of naar info@cafedestam.nl

Let op!! Voorwaarde voor deelname is dat tenminste de helft van de bandleden uit Twente komt.

De inschrijving sluit op 9 januari.