The Voice of De Stam

Ook voor een bedrijfs- of teamuitje kun je bij ons terecht. In samenwerking met TP Events hebben we een typisch "Stam-spel" ontwikkeld. Dit kan uiteraard in combinatie met een fijne BBQ en/of een drankenarrangement. Vraag naar de mogelijkheden!

The Voice of De Stam
Een muzikaal spel in het centrum van Almelo

Zijn jullie muziek liefhebbers en denken jullie veel van muziek af te weten? Dan is dit hippe en interactieve spel echt iets voor jullie! Ga in teams op stap door de stad, voer uitdagende muzikale opdrachten uit, beantwoord de bijpassende vragen en versla je collega's of vrienden in dit leuke en gezellige, moderne spel.

Welk team weet als eerste een spelronde te volbrengen en kan daardoor verder naar de volgende level van het spel? Alle vragen en opdrachten komen binnen via een speciale game-app op jullie smartphones. Ook zijn de andere teams via deze app nauwlettend in de gaten te houden. Spanning en strijd gegarandeerd dus!

  • Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn; Zing een duet met een Hema rookworst verkoopster en stuur een leuke video hiervan in voor 125 punten.
  • Of een vraag kan zijn; In welke film komt het onderstaande nummer van "The Naked And Famous" voor? Het correcte antwoord levert jullie 65 punten op; 


Het team welke de meeste opdrachten het snelste en correct uitvoert is de grote winnaar en gaat er vandoor met een leuke muzikale prijs.

Nieuwsgierig? Bel Liset op 06 19796539 of mail naar info@cafedestam.nl